Magali Van Den Weghe

Over Magali Van den Weghe

Beste vrienden van creativiteit en keramiek,

Het is hier een beetje een kleverige boel, en dat bedoelen we in de meest positieve zin van het woord! Onze geweldige keramiekstudio bruist van de activiteit, en onze toegewijde kunstenares, Magali, heeft momenteel haar handen vol met klei en pottenbakken.

Dat betekent echter dat onze “Over Ons” pagina nog in de steigers staat.

Dank je wel voor je geduld en begrip terwijl we deze pagina tot leven brengen. Samen zullen we een verhaal van passie, creativiteit en klei vertellen dat de moeite waard is om te delen.

Blijf kleurrijk en creatief!

I BEGIN WITH AN IDEA , AND THEN IT BECOMES SOMETHING ELSE.
– PABLO PICASSO –

In onze warme en gastvrije studio heerst een sfeer van creatieve vrijheid en gemeenschap. Hier ontmoet je gelijkgestemde zielen, deel je ideeën en smeed je vriendschappen die net zo duurzaam zijn als de klei die we gebruiken. We geloven in de kracht van samen creëren, en we koesteren de prachtige kunstgemeenschap die hier is ontstaan.

Wil je je creatieve vaardigheden ontwikkelen en een nieuwe kunstvorm ontdekken? Schrijf je dan nu in voor onze cursus keramiek! Of je nu een beginner bent die nog nooit met klei heeft gewerkt, of een ervaren kunstenaar die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze cursus biedt iets voor iedereen.

Ontdek ons cursussen
Close contact slider

Magali Van den Weghe
Veerstraat 38
9031 Gent - Drongen (Belgium)
+32 (0) 478 672 372
info@magalivandenweghe.be